C-IRIS en Connexie vormen samen een koppeling die werkt

Logo Connexie
Een gesloten systeem voor al uw personeelszaken

Gaat u gebruikmaken van een plannings-, en urenregistratiesysteem, dan is niets makkelijker wanneer u ook andere bedrijfsprocessen hierop kan aansluiten. Zo vormt u één gesloten en gestroomlijnd personeelssysteem waardoor u ontzettend veel tijdwinst boekt. Tijd die u kunt steken in het nog succesvoller maken van uw onderneming.

Connexie

Connexie is sinds 1998 dé partner voor alle personeelsvraagstukken. Of dit nu om payroll, uitzenden of loonadministratie gaat. Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers aan het werk kunnen gaan, dat contracten worden gemaakt en dat gewerkte uren worden uitbetaald. We minimaliseren uw bedrijfsrisico's zodat u zorgeloos kunt ondernemen. We nemen het juridisch werkgeverschap van uw over en zijn uw kennispartner voor alles wat met HR te maken heeft.

Over Connexie

C-IRIS en Connexie vormen samen een koppeling die werkt

Uw nieuwe medewerker schrijft zich zelfstandig in bij Connexie, ontvangt een arbeidsovereenkomst en alle noodzakelijke zaken om bij u aan de slag te gaan. Connexie verstuurt alle data van de medewerker naar C-IRIS waarna u aan de slag kan. U maakt uw rooster en de gewerkte uren van uw medewerkers worden automatisch geregistreerd. Connexie zorgt ervoor dat de data in C-IRIS up to date blijft en voert bijvoorbeeld loonwijzigingen automatisch door.

De gewerkte uren worden vanuit C-IRIS rechtstreeks naar Connexie gestuurd. Daar controleert u ze en keurt u ze goed voor de uitbetaling. Connexie betaalt uw medewerker en draagt zorg voor alle bijkomende premies en pensioenafdrachten. U volledige personeelsadministratie wordt teruggebracht tot één overzichtelijke factuur.

Wat de samenwerking mij heeft gebracht? Mijn team staat weer op de vloer. Uren registratie, facturatie en de juridische kant is ons uit handen genomen.

Start direct met C-IRIS en krijg de eerste 14 dagen gratis

U kunt de C-IRIS omgeving 14 dagen vrijblijvend en gratis gebruiken. Na 14 dagen kunt u ervoor kiezen om de omgeving om te zetten in een betaalde versie. Indien u de versie niet verlengd, wordt de omgeving automatisch stopgezet. U gaat bij het aanmaken van de omgeving akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring.
C-IRIS Planning software
C-IRIS Personeelsdossier
C-IRIS Fysieke klokkast
C-IRIS Virtuele klokkast
C-IRIS Android en iOS App
C-IRIS Accurate urenregistratie