C-IRIS Urenregistratie software

Urenregistratie software

Het controleren en verwerken van urenregistraties wordt door C-IRIS enorm gemakkelijk en binnen een mum van tijd gedaan. Doordat gewerkte uren, plus- en minuren, ziekte-uren en verlofuren centraal en realtime worden verwerkt, krijgt u direct inzicht en kunt u via de personeelsplanning gericht bijsturen indien noodzakelijk.

Overzichtelijke urenregistratie

C-IRIS biedt de mogelijkheid om uren aan het einde van een dagdeel via de app te registreren. Indien er gebruik wordt gemaakt van ons eigen kloksysteem, kunnen uren direct worden verwerkt. Indien u gebruik maakt van onze slimme klokkastmarges en pauzetijden kunt u de uren volledig automatisch door C-IRIS laten verwerken.

Naast een fysieke klokkast heeft C-IRIS ook een virtuele klokkast ontwikkeld. Hiermee maakt u één of meerdere virtuele punten aan op een wereldmap. Zodra de medewerker zich binnen het aangegeven punt bevindt krijgt hij of zij de mogelijkheid om in of uit te klokken. Thuiswerken was nog nooit zo makkelijk!

C-IRIS - Overzichtelijke urenregistraties

Plus en min uren berekenen

Berekent u momenteel de plus- en min-uren nog in Excel? Dit is niet meer nodig! C-IRIS berekent realtime de opgebouwde plus- en min-uren. Via handige rapportages kunt u direct lijsten genereren met de huidige saldo’s. Overzicht biedt structuur en rust.

Urenregistratie via de app

C-IRIS - Urenregistratie via de app

Medewerkers kunnen via de C-IRIS app na een dagdeel zelf de gewerkte uren registreren. Naast gewerkte uren is het ook mogelijk om ziekte uren en vakantie uren te registreren. Deze geregistreerde uren komen direct in C-IRIS te staan waarbij een beheerder de mogelijkheid heeft om deze uren aan te passen en te bevestigen. Bij elke urenregistratie is het mogelijk om een opmerking toe te voegen en om de uren te onderbouwen. Een beheerder kan aan de hand van de opmerkingen makkelijker uren verwerken en beslissingen maken.

Koppel met uw loonadministratie

Wilt u de gehele personeelsadministratie automatiseren dan is een koppeling met een loonverwerker/ payrollbedrijf aan te raden. Gegevens kunnen snel en efficiënt worden gesynchroniseerd. Hiermee voorkomt u dubbel werk en foutieve gegevens.

Start direct met C-IRIS en krijg de eerste 14 dagen gratis

U kunt de C-IRIS omgeving 14 dagen vrijblijvend en gratis gebruiken. Na 14 dagen kunt u ervoor kiezen om de omgeving om te zetten in een betaalde versie. Indien u de versie niet verlengd, wordt de omgeving automatisch stopgezet. U gaat bij het aanmaken van de omgeving akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy verklaring.
C-IRIS Planning software
C-IRIS Personeelsdossier
C-IRIS Fysieke klokkast
C-IRIS Virtuele klokkast
C-IRIS Android en iOS App
C-IRIS Accurate urenregistratie